Technion Visitor Center

Haifa, Israel

White Box Experience

Designated Space Within Existing Structures

The innovative Technion visitor center in Haifa was designed in the spirit of its history of innovation that includes Nobel-prize winning accomplishments and world changing discoveries. This world-class contemporary center will offer a multi-sensory experience exploring the various activities of the institute sectors. Along with an interactive gallery, the Visitor Center includes a main show in which the design and content resemble the circles’ ongoing evolution. This show is organized as a series of “circles”, the core circle, the circle of action, and the circle of inspiration and creation, that together provide a rich multimedia impression of the center and its legacy.

Credits

Architecture and Design: Nadav Hazut & Rotem Guy

Photography: Gidon Lavin